Geen omkijken naar personeel

"Back tot Basic", "met de voeten in de modder" en "handen uit de mouwen steken" zijn zomaar wat termen die passen bij mijn werkwijze. Ik ga voor praktische en uitvoerbare oplossingen, uiteraard val ik hiervoor niet alleen terug op mijn praktische kennis, maar ook op alle theorie die ik tot mij heb genomen tijdens studies en verdere loopbaan. Ik maak echter altijd de vertaalslag naar de praktijk: geen wollige complexe rapporten, maar stukken waar je direct mee verder kunt!

 

Welke uitdaging op HR gebied je ook hebt, ik ben jouw betrokken, bevlogen en betrouwbare HR Expert. In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden: of het nu gaat om een eenmalig advies, een partnership of een tijdelijke opdracht.

Acuut probleem

Je komt er niet uit met je medewerker? Kies voor pakket “Acute HR hulpservice”

 

 

 

 

Nu

Wil je eindelijk een professioneel HR beleid? Kies voor pakket “Basis op orde”

 

Toekomst

Hoe zorg je dat je personeel aansluit bij wat jouw bedrijf in de toekomst nodig heeft? Kies voor pakket “Klaar voor de Toekomst”

 

Interim

Als je tijdelijk behoefte hebt aan extra HR capaciteit, bijvoorbeeld door ziekte of verlof, ben ik ook beschikbaar voor interim opdrachten. Evers HR Services: Betrokken, bevlogen en betrouwbaar

Homoetsestraat 2, 6661 LA, Elst Gld | 06-20400615 | greet@evershrs.nl | www.evershrs.nl