Wie ben ik?

Vroeger als kind hield ik al van vrijheid, ik speelde veel buiten of samen met mijn zusje met poppen en lego. We verzonnen hele verhalen. Uit verhalen weet ik dat ik toen al een sterk rechtvaardigheidsgevoel had en niet tegen onrecht kon. Ik was een doener en graag bezig. Als ik kijk naar mijn werk en leven nu zie ik kenmerken die ik als kind al had nog steeds terugkomen. Ik woon samen met mijn vriend in een landelijke omgeving. In en rondom huis lopen honden, katten, konijnen, geiten, kippen en paarden rondlopen. In de verzorging van de dieren en het bijhouden van van tuin, erf en weiland vind ik mijn ontspanning.

 

Na mijn middelbare school ben ik Personeel en Arbeid gaan studeren, de afwisseling tussen de zakelijke en menselijke kant sprak me aan en het vooruit helpen van zowel organisaties en medewerkers die er werken blijft me boeien. Ik heb bij diverse bedrijven in verschillende branches gewerkt en heb geleerd dat bedrijven in de techniek en bouw met het beste liggen. De mentaliteit in die bedrijven van aanpakken en "niet lullen maar poetsen" past mij als een jas. Veel ervaring in die branches heb ik opgedaan bij A. Hak, een toonaangevende internationale aannemer in de olie- en gasindustrie. Naast het opdoen van praktische ervaring heb ik me verder ontwikkeld door een Master Strategisch HRM te volgen.

 

Door mijn ruime ervaring ervaring met het HR vak en ervaring binnen (internationale) bedrijven met een complexe structuur ben ik een ervaren gesprekspartner voor ondernemers voor HR-, maar zeker ook voor organisatievraagstukken. Daarnaast spreek ik de taal van de medewerker en schroom ik er niet voor om ook zelf de handen uit de mouwen te steken.

 

Mijn werkstijl is doortastend en daadkrachtig. Ik ben analytisch sterk en weet snel door te dringen tot de kern van de zaak. Dit alles doe ik met een gezonde dosis humor. Overigens ben ik wel eigenwijs kritisch; als ik vanuit mijn ervaring anders tegen een vraagstuk aankijk of problemen of kansen signaleer die niet bekend zijn dan zal ik  daar zeker over adviseren.

 

Mijn voldoening haal ik uit het leveren van een bijdrage die jouw onderneming verder helpt en aansluit bij jouw doelstellingen met oog voor zowel medewerker als organisatiebelang.

Evers HR Services: Betrokken, bevlogen en betrouwbaar

Homoetsestraat 2, 6661 LA, Elst Gld | 06-20400615 | greet@evershrs.nl | www.evershrs.nl